فهرست عناوین : فصل اول: تأسيسات بهداشتي كارگاه فصل دوم: تسهيلات بهداشتي كارگاه مبحث اول: آشپزخانه مبحث دوم: محل غذاخوري مبحث سوم: انبار مواد غذايي مبحث چهارم: يخچال و سردخانه مبحث پنجم: حمام/دوش مبحث ششم: رختكن مبحث هفتم: حوله و صابون مبحث هشتم: شستشوي البسه كار مبحث نهم: ...
فهرست عناوین صفحه مقدمه روش كنفـــــرانس ( گــــرد هم آيي ) روش شاگــــرد ـ استــــادي روش چند حســـي ( مختلط) روش حل مسئلــــه روش پـــــروژه اي شيــــــوه سخنــــــراني شيوه بازگويـــي شيـــــوه پــــرسش و پاســـــخ شيوه تمــــريني شيـــــوه ...