فهرست عناوین :
فصل اول: تأسيسات بهداشتي كارگاه
فصل دوم: تسهيلات بهداشتي كارگاه
مبحث اول: آشپزخانه
مبحث دوم: محل غذاخوري
مبحث سوم: انبار مواد غذايي
مبحث چهارم: يخچال و سردخانه
مبحث پنجم: حمام/دوش
مبحث ششم: رختكن
مبحث هفتم: حوله و صابون
مبحث هشتم: شستشوي البسه كار
مبحث نهم: توالت
مبحث دهم: دستشويي
مبحث يازدهم: آب مصارف آشاميدني و بهداشتي
مبحث دوازدهم: مواد زائد
مبحث سيزدهم: نمازخانه
** فرمت : word
** تعداد صفحات : 23
مبلغ قابل پرداخت 9,700 تومان