این پروژه در حوزه درس طرح ریزی واحدهای صنعتی مربوط به کارخانه تولید ظروف نچسب آشپزخانه تهیه شده که شامل بخش های زیر است:
گزارش فاز صفر : معرفی کارخانه و محصولات
فصل 1_معرفی کارخانه
فصل2_معرفی محصولات
گزارش فاز یک : بررسی بازار ، بررسی و طراحی محصول و فرایند ساخت ( پس از تایید محصول )
فصل3_ بررسی بازار
فصل4_محصول
فصل5_فرایند ساخت(طرح استقرار+تخمین خرابی)
گزارش فاز دوم : طرح استقرار بخش های تولیدی در ارتباط با تولید ، سرویس و طرح حمل و نقل مواد
فصل6_ طرح قسمت مونتاژ
فصل7_طرح قسمت های دریافت و ارسال
فصل 8_طرح انبارها
فصل9_سایر بخش های در ارتباط با تولید
فصل 10_تحلیل جریان مواد و رابطه فعالیت ها
فصل 11_ تعیین استقرار بخش های تولیدی
فصل12_ طرح قسمت های سرویس دهنده به پرسنل
فصل 13_ نیروی انسانی
*قالب این پروژه به صورت فایل word می باشد و قابلیت ویرایش آن را خواهید داشت.
*تعداد صفحات: 50 صفحه
مبلغ قابل پرداخت 40,000 تومان