محدوديت منابع آب، تزايد جمعيت و تلاش در راستاي حذف و يا ترميم كشاورزي كم بازده و تعالي كشاورزي نوين، سبب شده است تا ارزش نهادههاي توليد و جايگاه تحقيقات بهينه سازي مصرف آب، ترقي يابد.
اختصاص مقدار بهينه آب آبياري به عنوان عامل اصلي توليد محصول در كشاورزي به خصوص در مناطق خشك و نيمه خشک که با کمبود منابع آب مواجهند يا در مناطقی که قيمت آب بسيار گران است اهميت دارد.
كم آبياري به عنوان يك راهبرد عملي و روشي اقتصادي در حصول الگوي بهينه مصرف آب به شمار ميرود. كم آبياري همچنين حد مجاز كاهش عملكرد در اثر كاهش مصرف آب و بالاترين ميزان درامد خالص به ازاء واحد آب مصرفي را تبيين ميكند.
فرمت : power point
تعداد اسلاید : 17
مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان